Partners

Jan Haarman

Jan Haarman is zijn loopbaan begonnen als stuurman Grote Handelsvaart. Daarna is hij 10 jaar logistiek manager geweest in de levensmiddelenbranche.

Sinds 1986 is hij als zelfstandig adviseur verbonden aan de maatschap Amsterdam Consultants en actief in het vakgebied logistiek. De opdrachtgevers van Amsterdam Consultants bevinden zich in bijna alle sectoren van het bedrijfsleven, zowel het MKB als grote internationale ondernemingen en bij de overheid.

Paul van de Lande

Sinds 1986 heeft Paul van de Lande gewerkt als adviseur op het gebied van logistiek, transport en distributie voor een aantal verschillende adviesbureaus. Hij heeft een grote diversiteit aan projecten uitgevoerd en leiding gegeven aan enkele grote nationale en Europese projecten op het terrein van logistiek, waarbij intensief is samengewerkt met gerenommeerde Europese onderzoeksinstellingen. Sinds 2006 is Paul partner bij Amsterdam Consultants.
Paul heeft een technische achtergrond in de logistiek, maar heeft door zijn werkervaring ook affiniteit gekregen met complexe beleidsvragen in de sector verkeer en vervoer. Duurzaamheidsaspecten zoals energiegebruik, milieu en verkeersveiligheid komen in veel van de projecten die Paul heeft uitgevoerd aan de orde. Naast zijn werk als adviseur is Paul werkzaam als docent en trainer op MBO- en HBO-niveau, bij de Hogeschool NCOI en EVO.

©2022 - Amsterdam Consultants | Omloop 7 - 1871AR Schoorl - Nederland | M: 06 51427683 | M: 06 12085533